PROMO
10

Fantastičan proljetni muzički program: Regionalni muzički dvoboj očekuje vas u Aquarius Vilsu

Vrijedna ekipa iz Aquarius Vilsa navikla je svoju publiku na odlične muzičke događaje ali ovaj put u mjesecu koji je pred nama podigli su ljestvicu na jedan viši nivo.

O čemu se radi pročitajte u nastavku teksta i najavi proljetnog programa.

Prvi vikend nakon prvomajskih praznika live muzičku scenu otvara popularni bend Institucija koja će ovog puta nastupati sa novim članom. Svoje muzičko umijeće ova talentovana ekipa pokazala je u nekoliko navrata do sada i to baš u Aquarius Vilsu tako da je sa pravom dobila priliku da ponovo zabavlja zahtjevnu sarajevsku publiku. Dakle bend Institucija u petak 03. maja.

Bend Pandury je već domaćin na live muzičkoj sceni Aquarius Vilsa. Ovaj mjesec nastupiti će u subotu 04.05. a nakon toga imati će još tri nastupa u sklopu popularnog događaja „Friday Live Stage“ i to petak 10.05. i 17.05. i na kraju mjeseca također petak 31.05. Svi koji do sada nisu imali priliku slušati ovaj veseli i odličan bend mogu to napraviti u ovom proljetnom mjesecu i sigurni smo da će biti oduševljeni.

Za petak 11.05. u Aquarius Vilsu sve posjetioce očekuje jedno super iznenađenje: Regionalni muzički dvoboj. Naime menadžment Aquarius Vilsa uz dosta napora i truda uspio je da u Aquarius Vilsu priredi jedan super događaj te da na live sceni preslika dvoboj iz regionalnog muzičkog takmičenja.

„Naša publika je navikla da se uvijek trudimo uvesti nešto novo i interesantno kada su muzički događaji u našem klubu u pitanju. Ovog mjeseca uz dosta truda uspjeli smo u Auquarius Vilsu da organizujemo nastavak dvoboja iz regionalnog muzičkog takmičenja „Zvjezde Granda“. To znači da će u petak 11.05. u isto vrijeme u našem klubu nastupiti sjajni mladi muzičari Mirza Pandur i Dino Suljić. Upravo ovaj duel mogli smo gledati u već spomenutom muzičkom takmičenju kada su, po broju glasova, bili izjednačeni a ko će ovaj put biti bolji presuditi će naša vjerna publika.“ istakli su iz menadžmenta Aquarius Vilsa. Sudeći prema reakcijama publike na najavu ovog događaja ali i velikom broju rezervacija sigurni smo da će se tražiti karta više zato svi oni koji žele da slušaju u živo ovaj regionalni duel neka na vrijeme rezervišu svoje ulaznice.

Subota 18.05. rezervisana je za Nešada Selmana i njegov bend. Poznat po odličnim glasovnim sposobnostima i super atmosferi koju napravi, sigurni smo da će Nešad i ovaj put napuniti Aquarius Vils do posljednjeg mjesta.

U petak 24.05. nastupiti će ponovo Mirza Pandur ali ovaj put sam sa svojim pratećim bendom. O Mirzinim muzičkim kvalitetama smo već rekli dosta a svi koji žele da se u živo uvjere u čisti talent ovog muzičara neka posjete Aquarius Vils u petak 24.05.

Kao što je to bilo i do sada, svakom nastupu petkom i subotom u Aquarius Vilsu prethodi popularni „Warm UP“ događaj.

Ovog mjeseca u sklopu Warm UP-a nastupati dva poznata sarajevska DJ majstora. Dosadašnjem majstoru zagrijavanja atmosfere DJ Mahir Beathouse-u, ovog mjeseca će se pridružiti i poznati DJ Splein. „Warm UP“ kao i do sada počinje u 21:00 sat.

Važno je napomenuti da Aquarius Vils nedjeljom radi do 22:00 sata. Sve dodatne informacije vezane za događaje u Aquarius Vils-u kao i rezervacije možete dobiti na broj telefona +387 61 577 885 Ponedjeljak - četvrtak u periodu od 14 do 22 sata Petak - nedjelja u periodu od 15 do 19 sati. Pratite Aquarius Vils i na društvenim mrežama putem njihovog Facebook ili Instagram profila. Vaš Aquarius Vils - Mjesto za sve generacije od 1999. godine