Pozamašna cifra
0

Supruga milionera otkrila koliko novca troši sedmično: Samo na slatkiše potroši 7.000 dolara

Klix.ba
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Linda Andradea, influenserica i supruga bogatog meksičkog poduzetnika Rickyja Andradea, na društvenim mrežama dijeli detalje iz života sa suprugom milionerom.

Ona je sada snimila jedan videosnimak u kojem navodi da je prošle sedmice potrošila više od 350.000 dolara na dizajnerske komade, 200.000 dolara na nakit, ali i 7.000 dolara na slatkiše, što je mnoge zaintrigiralo.

Na početku otkrila je da joj je suprug dao polog od 1.411.008 dolara, a kupovala je stvari kao što su Chanelove torbice, ali i čokoladu.

@lionlindaa Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

Suprug joj je poklonio i zlatni nakit u vrijednosti od 201.200 dolara, a u jednoj sedmici potrošila je 52.210 dolara za zabavu. Na kraju videa navodi da je ''jedne obične srijede'' potrošila 216.789 dolara.

Supruga bogatog meksičkog poduzetnika Rickyja Andradea ranije je imala i listu stvari koje želi da dobije kada bude trudna. Na listi su se našle brojne skupocijene stvari, Lamborghini i luksuzne nekretnine itd.

Linda živi u Dubaiju sa suprugom Rickyjem koji je vlasnik Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 142.000 eura.