Pomalo bizarno
0

Čitač s usana otkrio zašto su se posvađali Salah i Klopp, Egipćanin uzvikivao da će dobiti crveni karton

H. H.
Rasprava Salaha i Kloppa prilikom ulaska Egipćanina u igru (Foto: Twitter)
Rasprava Salaha i Kloppa prilikom ulaska Egipćanina u igru (Foto: Twitter)
Egipatski nogometni reprezentativac Mohamed Salah žestoko se posvađao s menadžerom Liverpoola Jurgenom Kloppom prilikom ulaska u igru tokom utakmice s West Hamom, a čitači s usana je otkrio šta je Egipćanin govorio njemačkom stručnjaku.

Klopp je Egipćanina uveo u igru tek u 79. minuti susreta umjesto Luisa Diaza što se Salahu očigledno nije dopalo. Nakon utakmice Klopp je istakao da je ova situacija za njega riješena, a Salah je poručio da će "biti vatre ukoliko progovori".

Ipak, profesionalni čitač usana je otkrio da je Klopp zamjerio Salahu što se presporo spremio da uđe u igru, nakon čega je počela rasprava.

"Ne mogu ništa učiniti povodom toga, ništa", gunđao je Salah.

Kloppov odgovor bio je "zamagljen" i u tom trenutku kamere ga nisu prikazale, ali je Salaha uzmirio, toliko da je vikao da će dobiti crveni karton kada uđe:

"Hoću, dobiću crveni karton, nakon sedam godina, nakon sedam godina igranja, nakon sedam godina!", vikao je Salah.

Darwin Nunez je bio primoran da smiri svog saigrača prije nego što situacija dalje eskalira, te su se na svu sreću po Redse strasti brzo smirile.

Inače, Liverpool nije uspio pobijediti West Ham u Londonu, bilo je 2:2 te su tako Redsi okončali san o šampionskoj tituli.

Liverpoolu su ostale još tri utakmice do kraja sezone s Tottenhamom, Aston Villom i Wolverhamptonom, a trenutno ima pet bodova manje u odnosu na prvoplasirani Arsenal, odnosno četiri u odnosu na Manchester City koji ima i utakmicu manje.

Ugovor 31-godišnjeg Egipćanina s Liverpoolom ističe na kraju sljedeće sezone, a u sedam sezona s Redsima je osvojio Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo, evropski Superkup, engleski Superkup, FA Cup, dva Liga kupa i naravno naslov Premiershipa.