Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ima traziti kad svi znaju da su kupili davno utakmicu, 1.40 kvota na zeljkana na kladionici sve govori
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Par od sinoć blokoran u domacim kladionicama, sve je jasno..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto je najgore niko se ne buni za ovo stimanje lige
I to Posušje će dobiti crveni karton.
Zamisli da bilo koj ekipa ima 11 poraza u 11 utakmica u gostima u sezoni a onda u 12 i 13 utakmici kvota za pobjedu te ekipe u gostima 1.4 i manja,hahaha,pa to nema ni u Šri Lanci!!!
Zasto SIPA nista ne poduzima protiv ovog ociglednog namjestanja zelji,prvo protiv sloge a evo sad i protiv posusja,pa kladionice oborile kvotu na 1.4 a n zelji bi realno trebala biti mozda 3.5,smijurija od lige!
ovo je namješteno raja Amru Uzunovic guzijo Denis Coric i dogovorio 0 2 , dva gola Stilica
želju """ krenulo""" ko li je finansijer
Jućer kvota se kretala oko 1.90 dana pala na 1.40 a u večini kladionica blokiran par. Seljo se čupa iz ponora kupovinom utakmica.
vazda su kupovali sta su samo Osimi kupili utakmica
Ako bude dvica,izbaciti i Zeljeznicar i Posusje iz lige,Pa Vico je djevojcica u pelenama za ove kriminalce.Dvica 1.40 ljudi prije ove sto su kupili od Sloge u ciavom prvenstvu 2 gola dali
Opet vazelin treba se podmecati do kraja prvenstva🤔
Nema tekme na Tipico i ostalim kladionicama širom njemačke 🤣🤣🤣
23.05 .2012....Fudbaleri Leotara prekinuli su veliki niz Željezničara od 35 utakmica bez poraza. Trebinjci su danas savladali novog šampiona sa 2:1 i tako osigurali opstanak u Premijer ligi..... Tim sumnjivim rezultatom FK Sloboda iz Tuzle gurnuta u Prvu ligu FBiH, a Leotar ostavljen u Premier ligi....Šef stručnog štapa željkana tada je bio Sir Amar Osim
da je mrtva sloboda dobila taj dan, ne bi ispali. sami sebi krivi
Slobodi je trebalo da ne izgube dva razlike od mrtve Slavije i ostala bi u ligi. Sami su krivi. I da Velez nije izgubio od Goska kuci opet bi ostala u ligi. Ali ne, prebacimo svu krivicu na Zeljeznicar.
Utakmica uklonjena kod vecine kaldionica. Na sta su hadalji spali da kupuju utakmice da opstanu. lol
E cuj 1.40 kvota na najgoru gostujucu ekipu na svijetu hahaha
Kod pitara kolektivno ludilo, pacijenti dr Dabića.
za zelju unaprijed govorite da su kupljene utakmice, kamoli kad ne izgubimo. jel i derbi namjesten? pacenici😂
Ovi pitari su pravi bolesnici, opsjednuti Željom, 7 dana unaprijed prate kladionicu i gledaju kako se kvote kreću na kladionici, VELIK SI ŽELJEZNIČARE!
Ispadnite vise gadovi mali plavi