Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gonite ovo do kraja,nema stajanja Jako Denise,Jako Željko
Željko, Denis, Bakir... su cionacistički podanici, koji samo klimaju glavom i potvrđuju. Nikad ne smiju da kažu NE! Samo DA, DA, DA!
Šta su Željko, Denis i Bakir napravili za 30 godina? Nismo ni u EU, ni u Šengen, ni u NATO, ni u EUFOR, niti su sprovedene presude Vijeća Evrope... A oni i dalje blebeću isto EU, NATO... bla bla bla.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko god Lagumdzija bio o.rzen politicar,sada nakon 30 godina njegove politike skidam mu kapu i klanjam se do poda.Politicar za sve ove zajedno na hrpu i pravi potez Becirevica sto ga instalira u UN
Naravno da je to bio dobar izbor. Samo je nepismena botovska rulja ovdje pljuvala po njemu, svako ko je iole znao o diplomatiji, znao je i koliko je on dobar izbor za to.
Sto znaci pravi politicar na pravom mjestu! Citava ekipa za deset. Tako se to radi, tiha priprema lagumdzije i "coup de grace" naseg Denisa. Finale u New Yorku sa Generalnim sekretarom UN!!!! A neko sa poljina u pisjeti mz dzeka toka!
Komsica postujem mnogo, ali se realno aktivirao tek kad se Becirovic pojavio, ruku na srce.
Ponosi nasi!
Samo naprijed, uz vas smo!
SVAKA CAST
Diplomatska operacija koja ce obiljeziti buducnost ove zemlje!
Jel iko pokazao Bakiru ovo, da vidi kako izgleda kad neko radi?
Dok je Bakir bio niko nije genocid psovao a Dodik sklanjao zastavu GTRs-a iz predsjedništva rušio crkvu i potpisao nato put a sad psuje genocid i svaki dan prijeti ratom.
Ne dajte da ruse nasu zemlju! Vucic i Dodik predstavljaju samo svoje interese, nije im ni do srpskog naroda ni do covjecanstva!
Samo naprijed!
svaka cast! vi ste radnici, radite za nasu zemlju!
Bravo! ovako se radi!
samo naprijed Predsjednice!
Bravo Predsjednice!
Bravo Denise, Zmaju Od Bosne
Denis je za godinu uradio vise od nekih koji su sjedili u predsjednickoj stolici po dva mandata... SAMO BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Evo koliko je bitno da je u 2:1 za BiH u ovoj BiH instituciji.