Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Sirija je stvarno na**bala...bilo koje drzave da se posvadjaju prvo bombarduju Siriju da pokazu sta mogu....
GENOCIDASHI 👉 🇺🇲🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇪🇺🇩🇪🇦🇹🇮🇱🇭🇷🇸🇦 Ubili su 30 hiljada žena i djece za pola godine!
Eh da hoce sebi doci Islamske zemlje..
radari koje rakete uniste - i ne treba da postoje.....
Samo neka se rokaaa!
Treba biti realan da je Izrael siła i ovaj napad je pokazo. Slusam na svedskim vjestima da su ih napali iz Irana , znaci imaju svoje ljude u samom Iranu. Bosnjak sam ali treba biti realan
Jašta su, ali protiv Palestinaca koji nemaju ni vatrogasnu službu.
Prijatelju, treba biti realan ne postoji način da ozbiljno napadneš drzavu veličine milion i 650 kv kilometara i 90 miliona stankvnika. To ti je velicina cijele zapadne Evrope. Iran je preozbiljna prica i za Ameriku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Planiraju se širiti, ubistvo sadama huseina je bilo otvaranje pandorine kutije, dok je on bio živ nije bilo ovog sranja, nit je bilo ovih debila u europi, nisu pomišljali da se sele, libija hranila čitavu Afriku...
Sadam je bio njihov igrac kojeg su odbacili nakon sto je posluzio, ali ne i zadovoljio njihove zelje i potrebe. Korisna budala kao i teroristi po Siriji i Iraku.
Iran je lijepo pokazao da moze slomiti obranu Izraela jeftinim dronovima a zatim im napraviti ono sto ovi upravo rade od Gaze bez da diraju nuklearno oruzje a ovi svejedno cackaju mecku.
"Ukupni utisak koji prenosi iranska vlada i drugi mediji u Iranu je da bez obzira na događaje koji su se dogodili - a oni to ostavljaju prilično dvosmislenim - nisu značajno oštetili nijedan važan objekt u blizini Isfahana", rekao je Robertson. ??sta je pisac htio reci??
Nije nista osteceno. Mikrodronovi su u pitanju, koji su neutralizirani u zraku.
Znaci Sirija je sljedeca kojoj se trebaju uvesti ogranicenja. Bolesni svijet.
Hoce li vehabije ici sad da brane Siriju od Izraela? Ili oni idu samo u ratove protiv šija? S obzirom da je vehabose Izrael stvorio, odgovor mozete pronaci upravo u tome
Šta ce oni braniti; testiraj ih, cim i spomeneš CIONISTICKE DUŠMANE razgovor prestaje, to su im zabranjene riječi. Kod njih je Palestina na ignore.
pojma nemaš,zato ne mlati...šiizam je osnovao židov
Kakvi kompleksaši.
Znaci Sirija je sljedeca kojoj se trebaju uvesti ogranicenja. Bolesni svijet.