Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena je imala blizanacku trudnocu, normalno da ce imati razvucenu kozu na stomaku, a jos plus njene godine, a nema kompleks da bi isla na operaciju zatezanja koze stomaka, ona ipak izgleda fantasticno, i sad bih potpisala u njenim godinama da ovako izgledam i svi bi mi redom. A normalno da ce retusirati slike za instagram, dajte molim vas ko to ne radi i ko bi stavio svoju sliku na kojoj nije ispao lijepo!?
Izgleda odlicno za svoje godine? Izgleda tacno onako kako neko ciju se posao sastoji od vjezbanja i ocu Vanja izgleda treba izgledati s 50. Nista ni bolje ni gore
Crnu majicu?
Pa baba ko baba, pa ne može sa 55 izgledati ko da djevojčica, normalno da joj je koža smižurana.
Ljudsko bice izgleda kao covjek a ne lutka, i to je sada novost.
Svaki dan hejt na J.Lo. a rugoba koliko hoces po svijetu. Sta fali zeni, to su lijepe godine, njegovana lijepa. A u ovom svijetu fotošopa sve se moze izmisliti.
šta hoćete nije njoj 25 nego 55 za svoje godine dobra
Jednom čuh rečenicu na youtube-u da ni J.Lo. ne izgleda kao J.Lo. I to je istina.
Logicno da ne izgleda ko na Instagramu. Pa svaka djevojka ovdje ne izgleda ko na Instagramu, pa sto bi onda ova zenska izgledala? Svi na svijetu kace uredjene slike na mreze, samo su portali presmijesni kad pocnu pricu da je neka prirodna, da izgleda nikad mladje i razne gluposti. Sve su one smezurane uzivo
ovo je fotošop, nije moguce
Nisu stigli da joj odrade tapacirung.
Pa mogli su joj to fotošopirat fino,... joj. Baš su neki.
Ovako u svakog izgleda stomak kad izadje iz wc-a
Phahahah je baš
hehehehehehehehe